Schakel een deskundige makelaar in!

Uren zoeken op Funda en alvast een kijkje nemen in jouw toekomstige woonwijk. Heerlijk! Maar op enig moment wordt het serieus en dan slaat vaak de twijfel toe. Past dit huis wel bij mijn wensen en in mijn budget? En is de vraagprijs niet te hoog? Wat moet ik bieden op dit huis? Wat als ik volgend jaar mijn baan verlies?

Het is daarom prettig om een deskundige makelaar in te schakelen wanneer je een huis wilt kopen in Zandvoort en omgeving. Een huis kopen is vaak een emotionele aangelegenheid. Het kan daardoor soms lastig zijn om echt objectief te blijven wanneer je jouw droomhuis op het oog hebt. Zaken als de bouwkundige staat of eventuele verborgen gebreken zie je al gauw over het hoofd.

Contact opnemen

Schakel een deskundige makelaar in!

Waarom een aankoopmakelaar van Jansen & Biesot Makelaardij?

Jansen & Biesot verschaft u alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud. Hierdoor kunt u met een gerust hart een huis kopen in Zandvoort. U hoeft niet bang te zijn om onaangenaam verrast te worden. Vragen en twijfels bespreken we uitgebreid met u, zodat u uitstekend voorbereid bent wanneer u een goede selectie huizen gaat bezichtigen. Uiteraard gaan we met u mee naar bezichtigingen, zodat we samen over het huis kunnen praten en alle plussen en minnen op een rijtje kunnen zetten.

Contact opnemen

Waarom een aankoopmakelaar van Jansen & Biesot Makelaardij?

De juiste prijs

Als je jouw droomhuis hebt gevonden gaan we met de verkoper onderhandelen over de prijs, zodat je altijd de juiste prijs betaalt die binnen jouw budget past. Ook bepalen we in overleg met de verkoper wanneer je het huis kunt betrekken en welke andere zaken nog geregeld moeten worden.

Contact opnemen

De juiste prijs

Aankoop en verkoop onder één dak

Wanneer je jouw huidige huis nog moet verkopen is het handig om één partij te hebben die alles voor je regelt. Zodat alle informatie bekend is en alle processen goed op elkaar zijn afgestemd. We bespreken graag de mogelijkheden met je om naast het aankopen van jouw huis ook de verkoop van jouw huis tot een succes te maken.

Contact opnemen

Aankoop en verkoop onder één dak

Gratis waardebepaling

Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd wat jouw woning waard is in de huidige markt? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan!

Direct aanvragen