De verkoopmakelaar van de regio

Waarom Jansen & Biesot Makelaardij

Onderhandelen, juridische documenten opstellen, bezichtigingen met potentiële kopers organiseren; dat laat je graag over aan een professional. Een goede makelaar! Eentje die de markt goed kent. Die kundig adviseert en weet hoe hij de beste prijs tegen de beste voorwaarden voor jouw huis krijgt.

Meer over ons Huis verkopen

De verkoopmakelaar van de regio

Jouw huis verkopen in regio Zandvoort

Onze werkwijze

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, wordt er een vast verkooptraject gestart. Het verkooptraject van Jansen & Biesot Makelaardij bestaat uit 4 stappen:

Stap 1

Kennismaking & advies

We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij je thuis of op ons kantoor. Tijdens dit gesprek krijg je een duidelijk beeld van onze werkwijze, kennis en ervaring. We streven ernaar jouw vertrouwen te winnen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de juiste partner kiest voor de verkoop van jouw woning. Tevens geven we je uitgebreid advies over de mate waarin jouw huis verkoop-klaar is. Dit kan gaan over kleine aanpassingen, zoals schilderwerk of tijdelijke meubilering, maar ook over bouwkundige werkzaamheden die de verkoopwaarde kunnen verhogen.

Stap 2

Onderzoek & verkoopstrategie

Na ons gesprek kun je binnen 2 werkdagen een uitgebreid verkoopadvies en een gedetailleerd plan van aanpak verwachten. Hierin staan o.a. de juiste vraagprijs, de juiste verkoopstrategie en een overzicht van de te verwachten kosten. Om de verkoopwaarde van jouw woning te maximaliseren, verzamelen wij zorgvuldig alle benodigde informatie over jouw woning, waaronder de omgeving, onderhoudsstatus en de gezondheid van de Vereniging van Eigenaren. Hierdoor kunnen we potentiële kopers van grondige informatie voorzien en eventuele vragen snel en efficiënt beantwoorden.

Stap 3

Presentatie & bezichtiging

Om jouw woning op te laten vallen in de markt verzorgen we een aansprekende digitale verkoopbrochure en een boeiende presentatie op o.a. Funda, compleet met hoogwaardige fotoen videobeelden. Het is tevens mogelijk om, indien gewenst, een eigen website voor jouw woning te maken. We plannen bezichtigingen en/of een open dag in. Vervolgens leiden we potentiële kopers rond in jouw huis en beantwoorden alle vragen.

Stap 4

Onderhandeling, verkoop & overdracht

We ontvangen biedingen voor jouw woning. Wie is de beste match? Meestal is dit niet alleen een financieel plaatje maar kies je ook voor de beste voorwaarden en ga je op jouw gevoel af. Samen zoeken we de beste koper voor jouw huis en we starten de onderhandelingen. Na acceptatie van een bod verzorgen we een (voorlopig)koopcontract en begeleiden we je bij de notaris.

Een makelaar kan jou veel zorgen uit handen nemen

Ontzorgen!

Hierdoor kun jij je zich bezighouden met andere zaken. Jansen & Biesot Makelaardij zorgt ervoor dat het verkopen van jouw huis in Zandvoort soepel verloopt. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Het enthousiaste team van Jansen & Biesot Makelaardij helpt je graag wanneer je jouw huis wilt verkopen in Zandvoort.

Meer over ons Huis verkopen

Een makelaar kan jou veel zorgen uit handen nemen

Kortom, wil je jouw huis verkopen in Zandvoort en omgeving?

Contact

Dan kun je tijdens het gehele verkoopproces rekenen op de hulp van Jansen & Biesot Makelaardij. Hierdoor wordt er niet alleen veel werk uit handen genomen, maar bespaart jou ook een hoop tijd en energie.

Jansen & Biesot Makelaardij is dé makelaar in regio Zandvoort. Bel ons snel voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Kortom, wil je jouw huis verkopen in Zandvoort en omgeving?

Gratis waardebepaling

Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd wat jouw woning waard is in de huidige markt? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan!

Direct aanvragen