Het makelaarskantoor van regio Zandvoort

Jansen & Biesot Makelaardij valt op door een energieke, persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat jij als klant graag wilt. Het verkopen van een huis is een hele stap, het is daarom fijn te weten dat je op de persoonlijke aandacht en deskundigheid van Jansen & Biesot Makelaardij kunt rekenen. In ons team wordt jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met energie en enthousiasme. Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar kantoor in het centrum van Zandvoort. Ons team staat als een huis en loopt een extra metertje voor jou als klant.

Kennis van de markt

Al jaren houden wij onze ogen en oren wijd open, dat zul je ook merken in de onderhandelingen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopende makelaar iets achterhoudt of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij. Onze makelaars zijn uitstekend geschoold doordat ze regelmatig educaties volgen over woning gerelateerde aspecten.

 Bel of mail ons en maak kennis met onze makelaars. Ze staan voor jou klaar!

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Gratis waardebepaling

Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd wat jouw woning waard is in de huidige markt? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan!

Direct aanvragen